close
چت روم
طرز پختن غذاها

سايت تفريحي|تظاهر|اس ام اس|فيلم|سريال|خنده

طرز پختن غذاها
امروز یکشنبه 27 آبان 1397
تبليغات تبليغات

آخرين ارسالي هاي انجمن

نحوه پختن کوفته مرغ

آموزش پخت کوفته خوشمزه با مرغ

آموزش طرز تهیه كوفته مرغ


مواد لازم :

 سینه مرغ  ۱ عدد
 پیاز درشت  ۱ عدد
 جعفری خرد شده ۴ الی ۵ قاشق
 تخم مرغ ۱ عدد
 برگه زردآلو  ۱ پیمانه
گردوی خرد شده و کشمش سرخ شده نصف پیمانه
پیاز داغ ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
سینه مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید.

درظرفی ۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. از مایه گلوله هایی برداشته و درون آن کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید و درون آب جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها رب و روغن زیتون و کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید در آخر برگه و پیاز داغ اضافه نمایید.

تکناز

دسته بندي: طرز پختن غذاها,

طرز تهیه دلمه بادمجان ترکی

طرز تهیه دلمه بادمجان تركي

 

مواد لازم برای آشپزی آکا

:

بادمجان= 4 عدد

گوشت= 200 گرم

پياز= 1عدد متوسط

پنير پيتزا= 100گرم

جعفري= 2 قاشق غذا خوري

رب گوجه= 2 قاشق غذا خوري

نمك و فلفل و ادويه= به اندازه كافي

گوجه فرنگي حلقه شده= 2عدد

طرز تهيه:

هر بادمجان را از بلندي به4 قسمت تقسيم مي كنبم به طوري كه 4 ورقه نازك از بادمجان داشته باشيم و با حرارت ملايم سرخ مي كنيم.

پياز را ريز خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم گوشت و ادويه و نمك و فلفل را اضافه مي كنيم كمي كه سرخ شده رب گوجه و سپس جعفري ريز خرد شده را اضافه مي‌كنيم ميگذاريم تا مواد خوب پخته و سرخ شود

2ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه مي گذاريم، مقداري گوشت وسط آن مي ريزيم كمي از پنير روي آن مي گذاريم ابتدا ورقه زيري بادمجان و بعد ورقه رويي بادمجان را روي گوشت مي آوريم يك خلال دندان وسط بادمجان مي زنيم و يك حلقه گوجه فرنگي وسط خلال فرو مي كنيم

تمام بادمجان ها را به همين شكل درست مي كنيم ظرفي را كه مي خواهيم خوراك را سرو كنيم چرب مي كنيم بادمجان ها را در آن مي چينيم و به مدت 15 تا 20 دقيقه با حرارت 160درجه در فر مي گذاريم، تا پنير ها آب شود و گوجه فرنگي ها پخته شود.

مي توانيم اين خوراك را روي گاز هم درست كنيم

دسته بندي: طرز پختن غذاها,

آموزش درست کردن آش ترش سیزده بدر

http://tazahor.ir

به تظاهر خوش امدید

 

 

سال نو مبارک

 

آموزش درست کردن آش ترش سیزده بدر

 

 

http://tazahor.irآموزش درست کردن آش ترش سیزده بدر

 

 

 

مواد اولیه :

*لوبیا سفید و قرمز از هر کدام  ۱/۴پیمانه
*لوبیا چشم بلبلی  ۱/۴ پیمانه
*عدس و ماش از هر کدام  نصف پیمانه
*باقلا با پوست   یک پیمانه
*رب نارنج   یک قاشق سوپخوری
*گوشت    ۲۵۰ گرم
*رب آلوچه و رب انار از هر کدام  ۱/۴پیمانه
*رب ازگیل، سرکه، آبلیمو و آبغوره از هر کدام   یک قاشق سوپخوری
*روغن  نصف پیمانه
*سبزی آش  ۵۰۰ گرم
*پیازداغ  چهار پیمانه
*برنج   یک پیمانه
*سیرداغ ۱/۴ پیمانه
*آب قلم  هشت پیمانه
*چغندر محلی  ۳۰۰ گرم
*نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ و زعفران دم کرده    به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

حبوبات را از شب قبل شسته و خیس می‌کنیم. چغندر را خرد کرده و به همراه گوشت، حبوبات، یک پیمانه پیازداغ و مقداری آب (تا اندازه‌ای که روی مواد را بگیرد) روی حرارت می‌گذاریم تا کاملا بپزند. سپس آب قلم، برنج و سبزی خرد شده را جداگانه روی حرارت می‌گذاریم. بعد از اینکه برنج کاملا پخت، مخلوط حبوبات و گوشت پخته را به آن افزوده و همه رب‌ها و چاشنی‌های ترش را مخلوط کرده و به آش اضافه می‌کنیم. روغن پیازداغ، سیرداغ و ادویه را تفت داده و به آش می‌افزاییم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا کاملا جا بیفتد. پس از آماده شدن آش روی آن را با نعنا، پیازداغ و زعفران دم کرده تزیین نموده و سرو می‌کنیم.

نکتــه:

می‌گویند این آش برای درمان ۷۰ نوع بیماری مفید است.

هموطنان مازندرانی این آش را برای چهارشنبه‌سوری آماده می‌کنند.

سبزی آش شامل گشنیز، اسفناج، نعنا، ترخان، مرزه گزنه و جعفری می‌باشد.

http://tazahor.ir

به تظاهر خوش امدید

 

 

سال نو مبارک

 

 

دسته بندي: طرز پختن غذاها,

طرز تهیه پای اسپاگتی

طرز تهیه پای اسپاگتی

پای اسپاگتی را اینگونه درست کنید

 

مواد لازم برای ۶- ۴ نفر:

هویج بزرگ: ‌۲ عدد،‌پوست کنده و خرد شود

اسپاگتی: ۲۵۰ گرم

سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم

پنیر ریکوتا:‌ یک پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

پنیر موزارلای رنده شده: یک و یک چهارم پیمانه

گوشت قلقلی چرخ کرده: ۱۰- ۸ عدد

پودر ارگانو: یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• فر را از پیش روی ۳۵۰ درجه از پیش گرم کنید.

• در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت ۸ دقیقه بپزید.

• هویج را به مخلوط اضافه کرده و ۳- ۲ دقیقه دیگر آن را بجوشانید.

• مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه‌ای منتقل کنید.

• سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.

• تخم‌مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت ۳۰- ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوه‌ای شود حرارت دهید.
• پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش،‌ ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

زمان تهیه این غذا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.


دسته بندي: طرز پختن غذاها,

طرز تهیه پاستا مرغ

طرز تهیه پاستا مرغ

تهیه پاستا مرغ با استفاده از فر

در صورتیکه می خواهید طعم جدیدی به ماکارانی خود بدهید، می توانید این روش پخت را امتحان کنید. در این دستور ماکارانی را دم نمی کنید و آنرا در فر قرار می دهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این پاستا آشنا می شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

سینه مرغ ریز خرد شده: ۲۷۵ گرم
سوسیس مرغ: ۱۵۰ گرم
سیر: ۱ تا ۲ حبه، ریز شده
پیاز: ۱ عدد، خرد شده
هویج متوسط: ۲ عدد، ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ: ۱ و ۴/۱ پیمانه
ماکارانی لوله ای: ۲۵۰ گرم
پنیر پارمیسان: ۲ قاشق غذاخوری، رنده ریز شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله ۱ – کمی روغن در قابلمه ریخته، پیاز خرد شده را افزوده و تفت داده تا کمی نرم شود، سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود. در این زمان می توانید ادویه دلخواه خود را اضافه کنید.

مرحله ۲ – هویج متوسط خرد شده، سیر له یا رنده شده، سوسیس ورقه یا خرد شده را به مخلوط پیاز اضافه کرده و برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و مواد را مخلوط کرده تا با رب یکدست شوند. نمک و فلفل مواد را تست کرده، آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید، بعد از آن حرارت را کم کرده و درب ظرف را گذاشته و برای نیم ساعت بپزید.

مرحله ۳ – فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. ماکارانی ها را مثل روش همیشگی، در آب مناسب بهمراه کمی روغن و نمک برای ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله ۴ – ماکارانی های پخته شده را با مخلوط گوشت ترکیب کنید و در ظرف مخصوص فر ریخته، پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید، سپس در ظرف دلخواه کشیده و با سس مورد علاقه سرو کنید. می توانید مخلوط ماکارانی را در ظرفی داخل فر بگذارید که بخواهید با همان ظرف سرو شود.


دسته بندي: طرز پختن غذاها,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد